Els diners com a eina de transformació

Ets estudiant de la UAB? T’has preguntat alguna vegada què fan els bancs amb els teus diners? Creus que la teva universitat s’hauria de vincular a les finances ètiques? Ja pots signar el manifest que el grup de voluntariat de Cooperació de la FAS per tal de demanar a la UAB que Triem Banca Ètica! A més, el proper 29 de maig, organitzen un matí replet d’activitats sobre “Els diners com a eina de transformació”.

Conscients de la conjuntura i descontents amb el model econòmic actual, el grup de voluntariat de cooperació de la Fundació Autònoma Solidària ha decidit prendre partit i passar a l’acció. Des del curs 2012-13 duen a terme la campanya Triem Banca Ètica a la UAB per sensibilitzar i conscienciar a la comunitat universitària dels impactes negatius del model econòmic neoliberal i de la banca convencional i així donar a conèixer paradigmes alternatius com l’economia social i solidària i les finances ètiques.

A finals del mes de febrer van presentar un manifest en què exposen un seguit de propostes encaminades a vincular la UAB a les finances ètiques i conviden el Rectorat a integrar les finances ètiques en la seva estratègia política i a desvincular-se, al ritme que sigui necessari, del sector financer convencional. Per fer visible aquesta demanada i mostrar el suport per part de la comunitat universitària han iniciat, paral·lelament, una recollida de signatures que també es pot firmar online aquí.

A més, per tal de donar a conèixer a tota la comunitat universitària de la UAB han organitzat un matí lúdic el proper 29 de maig a la Plaça Cívica, de 12.00 a 15.00 hores, i que té com a títol “Els diners com a eina de transformació”. Podràs participar al joc de la moneda social, informar-te sobre la campanya, conèixer què es pot fer com a estudiants per triar banca ètica a la UAB, entre d’altres. T’hi esperem!

Què pots fer tu?
– Signar el manifest aquí
– Fer difusió de la campanya i de la recollida de signatures a través de les xarxes socials
– Vine i participa a l’activitat “Els diners com a eina de transformació” el 29 de maig
– Uneix-te a la campanya i forma part del grup de voluntariat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s